Microbiología de los alimentos (Record no. 2426)

000 -CABECEIRA
Lonxitude fixa campo de control 00710nam a2200193 i 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
Número de control COB03020072629
008 - CÓDIGOS DE INFORMACIÓN DE LONXITUDE FIXA
Códigos de información de lonxitude fixa 070803s2000 esp spa
019 ## -
-- C 82-2000
080 ## - NÚMERO DA CLASIFICACIÓN DECIMAL UNIVERSAL
Número da Clasificación Decimal Universal 579.67
100 ## - PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa García Carnero, María Dolores
245 ## - MENCIÓN DE TÍTULO
Título Microbiología de los alimentos
Mención de responsabilidade etc. [coordinación y realización pedagógica, Teresa Armas García ; elaboración de contenidos, María Dolores García Carnero]
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN ETC. (PÉ DE IMPRENTA)
Lugar de publicación, distribución etc. [La Coruña?
Nome do editor, distribuidor etc. FAYT-UGT Galicia
Data de publicación, distribución etc. 2000]
300 ## - DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 149 p.
Outras características físicas il. col. y n
Dimensións 30
505 ## - NOTA DE CONTIDO CON FORMATO
Nota de contido con formato [1]. Guía del monitor
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TERMO DE MATERIA
Termo de materia ou nome xeográfico como elemento inicial Microbiología alimentaria
700 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - NOME DE PERSOA
Nome de persoa Armas García, Teresa
700 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - NOME DE PERSOA
Nome de persoa García Carnero, María Dolores
Holdings
Retirado Perdido Estragado Estado Localización permanente Localización actual Data de alta no sistema Signatura completa Código de barras Tipo de ítem de Koha
        Biblioteca da Fundacion Luis Tilve Biblioteca da Fundacion Luis Tilve 06/23/2023 579.67-GARCÍA-microbio 2391 Libro
        Biblioteca da Fundacion Luis Tilve Biblioteca da Fundacion Luis Tilve 06/23/2023 579.67-GARCÍA-microbio 2392 Libro

Powered by Koha