Microbiología de los alimentos (Record no. 2426)
[ view plain ]
000 -CABECEIRA | |
---|---|
Lonxitude fixa campo de control | 00710nam a2200193 i 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL | |
Número de control | COB03020072629 |
008 - CÓDIGOS DE INFORMACIÓN DE LONXITUDE FIXA | |
Códigos de información de lonxitude fixa | 070803s2000 esp spa |
019 ## - | |
-- | C 82-2000 |
080 ## - NÚMERO DA CLASIFICACIÓN DECIMAL UNIVERSAL | |
Número da Clasificación Decimal Universal | 579.67 |
100 ## - PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA | |
Nome de persoa | García Carnero, María Dolores |
245 ## - MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Microbiología de los alimentos |
Mención de responsabilidade etc. | [coordinación y realización pedagógica, Teresa Armas García ; elaboración de contenidos, María Dolores García Carnero] |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN ETC. (PÉ DE IMPRENTA) | |
Lugar de publicación, distribución etc. | [La Coruña? |
Nome do editor, distribuidor etc. | FAYT-UGT Galicia |
Data de publicación, distribución etc. | 2000] |
300 ## - DESCRICIÓN FÍSICA | |
Extensión | 149 p. |
Outras características físicas | il. col. y n |
Dimensións | 30 |
505 ## - NOTA DE CONTIDO CON FORMATO | |
Nota de contido con formato | [1]. Guía del monitor |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia ou nome xeográfico como elemento inicial | Microbiología alimentaria |
700 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - NOME DE PERSOA | |
Nome de persoa | Armas García, Teresa |
700 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - NOME DE PERSOA | |
Nome de persoa | García Carnero, María Dolores |
Retirado | Perdido | Estragado | Estado | Localización permanente | Localización actual | Data de alta no sistema | Signatura completa | Código de barras | Tipo de ítem de Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteca da Fundacion Luis Tilve | Biblioteca da Fundacion Luis Tilve | 06/23/2023 | 579.67-GARCÍA-microbio | 2391 | Libro | ||||
Biblioteca da Fundacion Luis Tilve | Biblioteca da Fundacion Luis Tilve | 06/23/2023 | 579.67-GARCÍA-microbio | 2392 | Libro |