Hostelería (Record no. 6116)
[ view plain ]
000 -CABECEIRA | |
---|---|
Lonxitude fixa campo de control | 00734nam a2200205 i 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL | |
Número de control | COB03020126793 |
008 - CÓDIGOS DE INFORMACIÓN DE LONXITUDE FIXA | |
Códigos de información de lonxitude fixa | 120618 1974 esp spa |
019 ## - | |
-- | M-Sep. 1-1958 |
080 ## - NÚMERO DA CLASIFICACIÓN DECIMAL UNIVERSAL | |
Número da Clasificación Decimal Universal | 349.2(460)(094) |
080 ## - NÚMERO DA CLASIFICACIÓN DECIMAL UNIVERSAL | |
Número da Clasificación Decimal Universal | 640.41(460)(094) |
080 ## - NÚMERO DA CLASIFICACIÓN DECIMAL UNIVERSAL | |
Número da Clasificación Decimal Universal | 331.106.25(460) |
110 ## - PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE ENTIDADE CORPORATIVA | |
Nome de entidade corporativa ou nome de xurisdición como elemento inicial | [Ministerio de Trabajo] |
245 ## - MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Hostelería |
Resto do título | Ordenanza de trabajo |
-- | Orden del Ministerio de Trabajo de 28 de febrero de 1974 y Ordenanza de Trabajo para la Industria de Hostelería |
Mención de responsabilidade etc. | [Ministerio de Trabajo] |
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN | |
Mención de edición | 1ª ed. |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN ETC. (PÉ DE IMPRENTA) | |
Lugar de publicación, distribución etc. | Madrid |
Nome do editor, distribuidor etc. | García Enciso |
Data de publicación, distribución etc. | 27120 |
300 ## - DESCRICIÓN FÍSICA | |
Extensión | 128 pp. |
Dimensións | 15,5 cm. |
440 ## - SERIES STATEMENT/ADDED ENTRY--TITLE | |
Title | Colección García Enciso |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia ou nome xeográfico como elemento inicial | Trabajadores de hostelería |
Subdivisión de materia xeral | Legislación |
-- | España |
Retirado | Perdido | Estragado | Estado | Localización permanente | Localización actual | Data de alta no sistema | Signatura completa | Código de barras | Tipo de ítem de Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteca da Fundacion Luis Tilve | Biblioteca da Fundacion Luis Tilve | 06/23/2023 | 331.1-MIN-hos | 6081 | Libro |