Preparación de productos congelados (Record no. 2794)
[ view plain ]
000 -CABECEIRA | |
---|---|
Lonxitude fixa campo de control | 00575nam a2200157 i 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL | |
Número de control | COB03020073012 |
008 - CÓDIGOS DE INFORMACIÓN DE LONXITUDE FIXA | |
Códigos de información de lonxitude fixa | 071002 2000 esp spa |
019 ## - | |
-- | C-80-2000 |
080 ## - NÚMERO DA CLASIFICACIÓN DECIMAL UNIVERSAL | |
Número da Clasificación Decimal Universal | 664.95(460) |
245 ## - MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Preparación de productos congelados |
Resto do título | guía del alumno |
Mención de responsabilidade etc. | coordinación y realización pedagógica, Teresa Armas García ; elaboración de contenidos, Fernando Febrero Mayor ; promueve,FAYT-UGT |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN ETC. (PÉ DE IMPRENTA) | |
Nome do editor, distribuidor etc. | FAYT-UGT |
Data de publicación, distribución etc. | 2000 |
300 ## - DESCRICIÓN FÍSICA | |
Extensión | 142 p. |
Dimensións | 28 |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia ou nome xeográfico como elemento inicial | Alimentos congelados |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia ou nome xeográfico como elemento inicial | Pescado congelado |
-- | España |
Retirado | Perdido | Estragado | Estado | Localización permanente | Localización actual | Data de alta no sistema | Signatura completa | Código de barras | Tipo de ítem de Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteca da Fundacion Luis Tilve | Biblioteca da Fundacion Luis Tilve | 06/23/2023 | 664.95(460-preparación | 2759 | Libro | ||||
Biblioteca da Fundacion Luis Tilve | Biblioteca da Fundacion Luis Tilve | 06/23/2023 | 664.95(460-preparación | 2760 | Libro |