Industria de hostelería (Record no. 104)
[ view plain ]
000 -CABECEIRA | |
---|---|
Lonxitude fixa campo de control | 00716nam a2200193 i 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL | |
Número de control | COB030200782 |
008 - CÓDIGOS DE INFORMACIÓN DE LONXITUDE FIXA | |
Códigos de información de lonxitude fixa | 070322s1975 esp spa |
019 ## - | |
-- | M 22551-1975 |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS | |
Número Internacional Normalizado para Libros (ISBN) | 84-500-6947-5 |
080 ## - NÚMERO DA CLASIFICACIÓN DECIMAL UNIVERSAL | |
Número da Clasificación Decimal Universal | 64.024:351.83(46)"1974"(094.5) |
080 ## - NÚMERO DA CLASIFICACIÓN DECIMAL UNIVERSAL | |
Número da Clasificación Decimal Universal | 351.83(46)"1974"(094.5):64.024 |
130 ## - PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-TÍTULO UNIFORME | |
Título uniforme | Industria de hostelería |
245 ## - MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Industria de hostelería |
Resto do título | [Ordenanza de trabajo y Plan nacional de modernización hostelera] |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN ETC. (PÉ DE IMPRENTA) | |
Lugar de publicación, distribución etc. | [Madrid |
Nome do editor, distribuidor etc. | Ministerio de Trabajo. Servicio de Publicaciones |
Data de publicación, distribución etc. | 1975] |
300 ## - DESCRICIÓN FÍSICA | |
Extensión | 228 p., 1 h |
Dimensións | 18 |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia ou nome xeográfico como elemento inicial | Trabajadores de la hostelería |
Subdivisión cronolóxica | Estatuto jurídico |
-- | España |
710 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - NOME DE ENTIDADE | |
Nome de entidade ou nome de xurisdición como elemento inicial | España |
Retirado | Perdido | Estragado | Estado | Localización permanente | Localización actual | Data de alta no sistema | Signatura completa | Código de barras | Tipo de ítem de Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteca da Fundacion Luis Tilve | Biblioteca da Fundacion Luis Tilve | 06/23/2023 | 351.83(46)"19:64.024-INDUSTRIA DE HO-industria de ho | 69 | Libro |